Tietoa

Tervehdys!
 
Olen Marko Kumm, Golfkoulun & GoGolfin valmentaja (PGA jäsen).

Golfpeliurani on alkanut 7-vuotiaana Aulanko Golfilla Hämeenlinnassa 1990, mutta valintani pelaamisen ja valmentamisen välillä tapahtui lopullisesti vuonna 2002, mistä lähtien olen toiminut ensin viiden vuoden ajan
golfohjaajana ja vuodesta 2007 lähtien PGA golfprona.
 
Ennen siirtymistäni GoGolfille, toimin Head Prona Messilä Golfissa viimeisimmät seitsemänvuotta. Siellä vastuualueitani olivat valmennus, sekä junioritoimikunnan perustaminen, kehittäminen ja kasvattaminen. Messilässä ollessani saavutimmekin Golfliiton myöntämän junioritoiminnan laatumerkin. Talvisin valmennan GoGolf Lounge tiloissa Espoon Kerassa.

Opetusreissut teen yleensä syksyllä ja keväällä GoGolf ketjuun kuuluvun GoGolf Travelin kanssa. TrackMan koulutukset käyneenä, käytän laitetta mahdollisimman
paljon.


Ennen Messilä Golfia työskentelin Head Prona Saaregolfissa Saaremaalla.
Suoritin kaikki 1-5 PGA tutkintoa Suomessa. Vierumäellä opiskellessani olin vaihto-oppilaana Leedsin yliopistossa Englannissa. Leedsissä ollessani toimin opiskelun ohessa assistant prona Devere Golf Academyssä.

Näkisin että vahvuuteni on pitkäjänteinen ja päämääräkeskeinen toimintatapa, ja lisäksi olen erittäin hyvä ihmistuntija, mistä on paljon hyötyä valmennustyössä. Olen käynyt myös liikunnanohjaajakoulutuksen, mikä tukee valmennustyötäni monin tavoin. Huomaan nopeasti mikä opetustapa oppilaalle sopii ja tätä kautta saamme tuloksia aikaan valmennettavan kanssa hyvinkin nopeasti.

Urani aikana olen saanut pelata n. 20 eri maassa ja n. 100 eri kentällä, joten kokemusta on kertynyt monenlaisista haasteista ja olosuhteista. Voisi sanoa, että golf on minulle sekä työ että elämäntapa.

Toivottavasti nähdään Leppävaaran rangella ja laitetaan vihdoin se lyönti toistettavaksi!